client

Zwanenberg b.v.
 

the objective

Wanneer het gaat om het ontwerpen van verpakkingen in de voedingsmiddelenindustrie zien we dat de mate van flexibiliteit in het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe verpakkingen te beperkt is.

Dankzij FreeForm is het mogelijk elke gewenste verpakking te ontwerpen met een levertijd van 2 dagen.

 

Concepting

 

Verpakkingslijnen flexibeler maken met behulp van FreeForm. FreeForm is een project waarbij het mogelijk is om elke gewenste verpakking binnen no-time op elke productielijn te produceren.

Door slim gebruik te maken van de nieuwste tooling zijn wij in staat dit op korte termijn realiseren.

 

Design & Engineering

 

Minder verpakkingsmateriaal is tegenwoordig de norm. Met de nieuwste tooling ondersteunt DiDutch haar klanten deze trend door te voeren in hun productieproces. Hierbij is 3D printen een belangrijk onderdeel.

 

Prototyping

 

Dankzij het gebruik van rapid tooling is DiDutch in staat om adequaat te reageren op wensen en ideeën van klanten. Voorafgaand aan de implementatie zijn er diverse prototypes ontwikkeld en getest op locatie.

Aan de hand van deze productietesten zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd op het gebied van vorm en materiaal.

 

Uitvoering

 

Er worden constant ontwikkelingen doorgevoerd in het FreeForm project. Om er voor te zorgen dat de implementatie van deze ontwikkelingen goed verlopen, worden er op verschillende locaties productietesten uitgevoerd.